לןגן

קציצות בשר עם תחתיות ארטישוק ופיטריות

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 05/04/2020 | 16:36
קציצות בשר עם תחתיות ארטישוק ופיטריות

תקציר המתכון: קציצות בשר עם תחתיות ארטישוק פיטריות וסלרי ללקק את האצבעות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב להזהיב את הבצל להוסיף כורכום ולערבב להוסיף שום ולערבב

  2. להוסיף פיטריות ותחתיות ארטישוק.

  3. להוסיף עלי סלרי וגבעולי סלרי לערבב טוב.

  4. לכסות במים להוסיף מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף ומיץ מלימון שלם.

  5. לבשל רבע שעה.

  6. את הקציצות להזהיב בשמן ולהוסיף לסיר

  7. לבשל 40 דקות או עד שהארטישוק מתרכך