קציצות בשר עם תחתיות ארטישוק ופיטריות
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 05/04/2020 | 16:36
תקציר המתכון:
קציצות בשר עם תחתיות ארטישוק פיטריות וסלרי ללקק את האצבעות
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקציצות.
-
חצי קילו בשר טחון.
-
לגרד בצל.
-
לגרד תפוח אדמה.
-
עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצים.
-
מלח.
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוףף.
-
בהרט.
-
2 כפות שמן.
-
ביצה במידה ורוצים להזהיב את הקציצות.
-
לערבב ולשים במקרר לחצי שעה.
-
לרוטב.
-
בצל קצוץ.
-
3 שיני שום קצוצות.
-
תחתיות ארטישוק מופשרות וחתוכות לרבעים.
-
פיטריות טריות או מקופסת שימורים.
-
עלי וגבעולי סלרי.
-
כורכום.
-
מלח.
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף
-
מיץ מלימון שלם
אופן הכנה
-
בסיר רחב להזהיב את הבצל להוסיף כורכום ולערבב להוסיף שום ולערבב
-
להוסיף פיטריות ותחתיות ארטישוק.
-
להוסיף עלי סלרי וגבעולי סלרי לערבב טוב.
-
לכסות במים להוסיף מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף ומיץ מלימון שלם.
-
לבשל רבע שעה.
-
את הקציצות להזהיב בשמן ולהוסיף לסיר
-
לבשל 40 דקות או עד שהארטישוק מתרכך