לןגן

קציצות דגים ברוטב עגבניות חריף

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 05/04/2020 | 10:33
קציצות דגים ברוטב עגבניות חריף

תקציר המתכון: המתכונים של פאני ברוך מתכנית ״אמהות מבשלות ביחד״

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים לקציצות

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה של הקציצות:

  2. לערבב את כל מצרכי הדג

  3. ללוש ולטגן

  4. אופן הכנת הרוטב:

  5. לקצוץ את הבצל

  6. לטגן את הבצל עד שמזהיב

  7. להוסיף את כל סוגי העגבניות, סוכר, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, שיני שום שלמים, פלפלים חריפים שלמים וכורכום.

  8. אחרי כמה דקות להוסיף את המים

  9. לפרוס את תפוח האדמה הלא מבושלים לפרוסות ולהניח בתחתית הסיר, שיכוסו ע"י הרוטב

  10. להביא לרתיחה ולהעביר לאש קטנה לרבע השעה

  11. להוסיף את הקציצות המטגנות ולסחוט מעל לימון

  12. טיפ: לשקשק את הסיר כדי לא להרוס את הקציצות (לא לערבב עם כף)