לןגן

קינוח מפתי בר ואגוזי לוז בציפוי שוקולד

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 04/04/2020 | 16:22
קינוח מפתי בר ואגוזי לוז בציפוי שוקולד

תקציר המתכון: קינוח קטן מתוק וטעים🤎

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת קערה ולשבור את 2שרוולי הפתי בר לפירורים גסים.

  2. על הגז בתוך סיר להשים..תחמאה השוקולד המריר המים השמנת מתוקה הכף קקאו הכף שוקולית והסוכר ולערבב ולשפוך על הפתי בר לערבב טוב טוב ואז להוסיף כף שמן ולערבב טוב טוב .לשמן תבנית אישיות איזה שאתם רוצים במקרה שלי זה מרובעת. לשים מהתערובת בכל שקע ולהקפיא לשעה.

  3. לאחר מכן להכין 2 צלחות עם השוקולדים.לחלץ את הפתי בר ולטבול את הריבועי פתי בר.

  4. להניח בתוך תבנית שמרופדת בנייר אפייה להקפיא 10 דקות להעביר למקרר לחצי שעה ואז לזלול .