לןגן

עוף צהוב

מאת: זהר מנדל, פורסם: 03/04/2020 | 00:03
עוף צהוב

תקציר המתכון: קל ופשוט

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את הבצל, חוצים לחצי ולפרוסות דקות

  2. מחממים שמן בסיר רחב ושטוח ומטגנים את הבצל לצבע זהוב, מוסיפים את העוף ומטגנים אותו מכל הצדדים

  3. מוסיפים את המים והתבלינים

  4. מבשלים עם מכסה סגור כשעה

  5. (יש להפוך את העוף כל רבע שעה)

  6. בתאבון