לןגן

פוטטו

מאת: זהר מנדל, פורסם: 03/04/2020 | 00:00
פוטטו

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המצרכים לשלב הבישול

המצרכים לשלב האפיה

אופן הכנה

  1. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות עבות או לצורת סירות

  2. שמים בסיר את תפוחי האדמה, מוסיפים שום ובצל מקולפים, מוסיפים את התבלינים ומכסים במים ומרתיחים כ-5-10 דקות

  3. מעבירים למסננת וזורקים את השום והבצל ומקררים (קל יותר לעבוד כשתפוחי האדמה לא חמים)

  4. מערבבים את כל שאר המצרכים ושופכים על תפוחי האדמה ומערבבים בזהירות

  5. אופים בטורבו בחום של 200 מעלות כחצי שעה

  6. מעבירים את התנור למצב של חום עליון ותחתון (אפשר לפזר עכשיו קצת פירורי לחם מעל) וממשיכים לאפות עד שתפוחי האדמה זהובים יותר