לןגן

מוקפץ טבעוני היסטרי

מאת: אורי שניידר, פורסם: 02/04/2020 | 14:21
מוקפץ טבעוני היסטרי

תקציר המתכון: המוקפץ הכי טעים שאכלתם. מומלץ למי שאוהב טעמים אסייתיים של ג'ינג'ר, חלב קוקוס וקארי

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לקישוט

לתיבול

אופן הכנה

  1. חותכים את הטופו לקוביות. משרים בקערה שבה שמן זית מעורבב עם כף קארי למשך חצי שעה.

  2. מכינים את האחריות לפי ההוראות על האריזה. בדרך כלל זה בישול פשוט במים רותחים לדקה או שתיים.

  3. על מחבת או ווק מקפיצים עם מעט שמן את הטופו, ואז את כל הירקות לפי הסדר - גזר, אפונה, תרד, נבטים ובצל ירוק. סה"כ בערך רבע שעה של הקפצה.

  4. מתבלים בג'ינג'ר ושום, מוסיפים את שאר התבלינים ומקפיצים כמה דקות נוספות. שופכים את חלב הקוקוס ומערבבים. מוסיפים את האטריות המוכנות.

  5. זורים את הבוטנים מעל ומגישים.