לןגן

ברוקולי ברוטב פיצה חריף

מאת: אורי שניידר, פורסם: 31/03/2020 | 23:40

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מערבבים את רסק העגבניות עם השמן. מתבלים בפלפל צ'ילי, שום ותבלינים לפי הטעם

  2. חותכים את פרחי הברוקולי לפרחים קטנים. מערבבים אותם בתוך קערת הרוטב עד שהכל מכוסה

  3. מסדרים את פרחי הברוקולי בשתי קערות שטוחות אישיות חסינות אש אפשר גם תבנית חד פעמית. מגררים את הגבינה מעל עד שהיא מכסה את הכל. גבינה הפרוסות - ניתן לחתוך לפיסות קטנות ולפזר מעל

  4. זורים פירורי לחם בנדיבות מעל.

  5. מכניסים לתנור על חום של 200° למשך חצי שעה