לןגן

דגי מושט

מאת: רבקי בלפולסקי, פורסם: 30/03/2020 | 16:01
דגי מושט

תקציר המתכון: מתכון של אימושש

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה משרים את הדגים בלימון

  2. בסיר רחב וגדול מטגנים בהרבה שמן עגבניות גמבות שום ופלפל חריף.

  3. מתבלים . מוסיפים מים . כעת מוסיפים חומוס או אפונה קפואה .

  4. שוטפים את הדגים מהלימון ומסדרים ברוטב.

  5. מתבלים גם מעל הדגים בפפריקה כורכום שמן זית ומלח פלפל

  6. קוצצים כוסברה ומפזרים מעל.

  7. מבשלים כ 20 דקות ומוכןןן

  8. בתיאבוןןןןןןןןןן