תקציר המתכון: טעים
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
הכנת הרוטב
לקצוץ את הבצל,סלרי ואחד ארטישוק ולשים בסיר עם מעט שמן על הגז לטגן מעט ולהוסיף 2 כוסות מים רותחים ולבשל על אש נמוכה
למילוי הבשר
לטגן בצל קצוץ עד להזהבה לקרר מעט ולהוסיף לקערה את כל המצרכים וללוש היטב ולתת לנוח חצי שעה בערך (להכין לפני שמכינים את הרוטב)
את ראשי הארטישוק לשים בקערה עם מעט לימון לכמה דקות ,לשטוף להוריד את הרגלית כדי ליישר את הראשים,
לעשות כדורים ולמלא את הראשים בצורה יפה
לשטוף את האפונה ולהוסיף לסיר ומעל לסדר את הארטישוק ותפוחי האדמה ולבשל בערך 40 דקות
מנה יפה ניתן להגיש לצד אורז לבן
בהצלחה