לןגן

לחם מקמח מלא וקמח רגיל 🍞

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 30/03/2020 | 10:12
לחם מקמח מלא וקמח רגיל   🍞

תקציר המתכון: טעים אין לי מה להוסיף 😋😋😋😋

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים לקערת המיקסר את שני סוגי הקמחים ,מלח ומערבבים

  2. 2) מוסיפים את השמרים סוכר חום ואת המים ומערבלים עד לקבלת בצק רך מאוד וזה בסדר

  3. 3)מקמחים קערה ושמים את הבצק מכסים ומתפיחים לשעה וחצי

  4. 4)אחרי שעה וחצי מוציאים את האוויר ושוקלים את הבצק ומחלקים ל שני חלקים שווים

  5. 5) מגלגלים לכדורים מניחים אותם על תבנית מפזרים קמח מכסים במגבת להתפחה נוספת של ל20 דק

  6. ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ40 עד 45דק