לןגן

פרגיות עסיסיות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 29/03/2020 | 16:34

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את הפרגיות עם לימון לסנן

  2. להשרות בקערה עם 3 כפות שמן זית ושום גבישי של תבליני מימון לפחות שעה או יותר.

  3. לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה בערך 20 דקות ,לצנן ולפרוס לעיגולים

  4. לחתוך את הבצל לפרוסות ולטגן עד לקבלת צבע זהוב

  5. להוסיף את התבלינים ולהוסיף כוס וחצי מים לערבב כשמתחיל לרתוח לסדר את תפוחי אדמה בסיר ולבשל עד שהנוזלים יצמצמו

  6. לחמם פלנצ'ה ולהניח את הפרגיות

  7. לשים בקערה את הסילאן והרוטב טריאקי לערבב היטב ולהבריש את הפרגיות אחרי כמה דקות להפוך על הפלנצה ושוב להבריש לא לייבש את הפרגיות

  8. להעביר לסיר לסדר מעל תפוחי האדמה ולפזר מעל פטרוזיליה

  9. לחמם תנור 200 מעלות ולהכניס לתנור לרבע שעה ביחד לקבלת צבע חום מדהים וטעים