פסטה עם קציצות
מאת: לורין אסולין, פורסם: 29/03/2020 | 14:46
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לקציצות
-
חצי קילו בשר טחון
-
חופן כוסברה קצוצה
-
חצי תפו״א טחון
-
חצי בצל טחון
-
מעט סודה לשתיה
-
כף שמן
-
מלח, פלפל שחור, קינמון ותבלין לקציצות
לרוטב
-
2 שיני שום קצוצות
-
מעט סלרי קצוץ
-
כפית וחצי פפריקה מתוקה
-
2 כפות רסק גדושות
-
מלח
-
פלפל שחור
-
אבקת מרק עוף
-
סוכר
-
כף צ׳ילי מתוק
-
חבילת פסטה מבושלת ומסוננת
אופן הכנה
-
לערבב את כל חומרי הקציצות ולהניח במקרר
-
לטגן את השום ולהוסיף את הסלרי, להוסיף את הפפריקה ולערבב
-
לאחר מכן להוסיף את הרסק והסוכר, לערבב
-
להוסיף מים ותבלינים ולהביא לרתיחה
-
ליצור קציצות ולבשל כ20 דקות
-
להוסיף את הפסטה, לערבב ולאכול 😊