לןגן

מילקי שוקולד עם קצפת

מאת: רחלי בן ברוך, פורסם: 29/03/2020 | 14:36

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה –

  2. מניחים בקלחת 2 כוסות חלב, קורט מלח וחמאה ומחממים לסף רתיחה

  3. מערבבים את 1/3 כוס החלב עם הקורנפלור ומשלבים תוך כדי עירבוב לתוך החלב החם.

  4. ממשיכים לבשל ממש מעט עד שהתערובת מסמיכה לדגרה של דייסה.

  5. מורידים מהאש ומשלבים את קוביות השוקולד.

  6. מערבבים היטב ומוסיפים רום או וניל.

  7. מוזגים לכוסות הגשה .

  8. מכניסים לקירור

  9. מקציפים את השמנת עם הפודינג והאבקת הסוכר וקצפת יציבה

  10. מעבירים לשקית זילוף ומקשטים – מכניסים לקירור.

  11. אפשר לקשט באגוזי מלך גרוסים או בשוקולד מגורר

  12. מתכון למילקי ביתי מטריף וקל להכנה – פודינג שוקולד מפנק עם קצפת!