לןגן

בקלוואה הכי טעימה שיש😍😋

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 29/03/2020 | 00:27
בקלוואה הכי טעימה שיש😍😋

תקציר המתכון: חולה על בקלוואה😋😋😋 יאמי יאמי כמה שזה טעים😍😍

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

למילוי

להכנת הסירופ שמים בסיר

אופן הכנה

  1. להכנת הבקלוואה:

  2. להניח עלי פילו על משטח עבודה נקי.

  3. לרסס עם ספריי שמן, מפזרים מעל קצת סוכר חום ומניחים מעל עוד דף שגם אותו משמנים עם ספריי שמן...

  4. מפזרים ממלית הפיצוחים בקצה בנדיבות לכל האורך ומקפלים קצוות כלפי פנים ומתחילים לגלגל תוך כדי הידוק.

  5. לרסס גם מלמעלה ולהעביר לתבנית עם נייר אפיה לחרוץ עם סכין ( לא עד הסוף) למעויינים או משולשים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה.

  6. להוציא ולצקת מהסירופ הקר על הבקלאווה החמה.

  7. לחרוץ עם סכין חדה כל חתיכה לעיטורי נייר ושומרים בכלי אטום במקרר או במקפיא...

  8. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤❤