תקציר המתכון: מתכון פשוט וטעים, הול טוב עם אורז
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
1. חותכים את חזה העוף/ פילה ל לקוביות בינוניות
2. לטבל במלח ומעט פלפל שחור
3. לשם מעט שמן במחבת, להוסיף את חזה העוף/פילה במחבת ולטגן כ -5 דקות, אחר כך להניח בצד את העוף.
5. לשם מעט שמן, ולהוסיף את הבצל, השום ויתר הירקות
6. להוסיף את התבלינים
7. לערבב על אש גבוהה כ 10 דקות ולהוסיף את חצי כוס המרק
תוך כדי.
8.להוסיף את העוף לירקות להנמיך את האש ולערבב עוד כ 5 דקןת
9. בתאבון