תקציר המתכון: הכי טעים שיש
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
שמים את המלפפונים שעתיים במים קרים לאחר מכן
שמים בצנצנת את המלפפונים ואת כל שאר הפרודוקטים ושכבה אחר שכבה
עד למילוי
בסוף מוסיפים על כל כוס מים כפית מלח שולחן
שוטפים את צרור השמיר מניחים למעלה עם כף חומץ
וסוגרים
לאחר 4 ימים ומידי יום מערבבים
אחרי שפותחים טועמים ומתקנים טעמים
אחרי שמוכן זורקים את השמיר ושומרים במקרר
בתאבון