לןגן

חציל עם גמבה וטחינה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 26/03/2020 | 17:53
חציל עם גמבה וטחינה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צולים את החציל, הגמבה והפלפל על האש, מקלפים קוצצים את החציל שמים בקערה, חותכים את הגמבה לקוביות ומוסיפים לחצילים, חותכים את הפלפל חריף לקוביות ומוסיפים לחציל מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ושום קצוץ, מתבלים בטחינה, מלח ומיץ לימון מערבבים טועמים ומשפרים תיבול.