לןגן

סלט פתיתים חריף חם

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 26/03/2020 | 17:26
סלט פתיתים חריף חם

תקציר המתכון: פתיתים בטעם אחר טעים ביותר צבעוני ומיוחד

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפתיתים עם מים רותחים ומלח כמו פסטה, מסננים ומניחים בצד.

  2. בסיר שמים שמן מטגנים את הבצל הקצוץ על להזהבה, מוסיפים את קוביות הגמבה ומטגנים מוסיפים את הפלפל החריף וממשיכים לטגן, מוסיפים את הפתיתים לסיר מטבלים במלח ופלפל שחור, טעמים ומשפרים טעם.