לןגן

כנאפה צוואר טלה

מאת: איציק שלמה, פורסם: 26/03/2020 | 08:48
כנאפה צוואר טלה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צוואר טלה- בתנור 6 שעות

  2. לעטוף את הנתח בניר אפיה ואז את בתבנית בניר כסף. הנתח צריך להישאר לח ולבסוף כמו חמאה מתפרק מהעצם.

  3. אחרי הבישול- החלק הכייפי- פשוט לפרק את הנתח בידיים לשערות . עם השומן שלו כמובן בנדיבות.

  4. לתבל איך שאוהבים. אני שמתי בצל מטוגן אבקת שום צנוברים קלויים ערמונים. מלח פלפל בהרט.

  5. ניר אפיה בכלי שטוח ויחסית גבוה. ואז.. החלק הקל של ההרכבה-

  6. שכבה יפה של קדאיף (לפתוח את השערות)

  7. מעל זורים אבקת סוכר

  8. שכבה נדיבה של כל הבשר

  9. שכבה נוספת של קדאיף

  10. אבקת סוכר

  11. לפזר חתיכות קטנות מהשומן של הטלה מעל ( ללא הבשר. רק שומן)

  12. לתנור כ 15 דק 220 מעלות.

  13. לצד זה קולים פיסטוקים בתנור, לשים לב שלא יישרפו בחום גבוה. שוברים לאחר שמתקררים.

  14. מוציאים, הופכים על כלי שטוח.

  15. אם בהיר בתחתית ההפוכה אז לתנור שוב לעוד 3 דק. מוציאים.

  16. במיקרוגל מים סוכר (באותו יחס) וחצי לימון סחוט. שופכים באופן אחיד

  17. מפזרים פיסטוקים מעל.