קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
צוואר טלה- בתנור 6 שעות
לעטוף את הנתח בניר אפיה ואז את בתבנית בניר כסף. הנתח צריך להישאר לח ולבסוף כמו חמאה מתפרק מהעצם.
אחרי הבישול- החלק הכייפי- פשוט לפרק את הנתח בידיים לשערות . עם השומן שלו כמובן בנדיבות.
לתבל איך שאוהבים. אני שמתי בצל מטוגן אבקת שום צנוברים קלויים ערמונים. מלח פלפל בהרט.
ניר אפיה בכלי שטוח ויחסית גבוה. ואז.. החלק הקל של ההרכבה-
שכבה יפה של קדאיף (לפתוח את השערות)
מעל זורים אבקת סוכר
שכבה נדיבה של כל הבשר
שכבה נוספת של קדאיף
אבקת סוכר
לפזר חתיכות קטנות מהשומן של הטלה מעל ( ללא הבשר. רק שומן)
לתנור כ 15 דק 220 מעלות.
לצד זה קולים פיסטוקים בתנור, לשים לב שלא יישרפו בחום גבוה. שוברים לאחר שמתקררים.
מוציאים, הופכים על כלי שטוח.
אם בהיר בתחתית ההפוכה אז לתנור שוב לעוד 3 דק. מוציאים.
במיקרוגל מים סוכר (באותו יחס) וחצי לימון סחוט. שופכים באופן אחיד
מפזרים פיסטוקים מעל.