קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
את הפסטה להכין על פי הוראות היצרן.
לרוטב-
לטגן את הבצל עד שקיפות להוסיף את הגמבה הקצוצה לבשל יחד בערך 3 דקות על אש בינונית להוסיף את השום הקצוץ העגבניה החתוכה והפטריות המסוננות.
לערבב ולבשל בערך 7-8 דקות תוך כדי עירבוב.
להוסיף את רסק העגבניות להוסיף את התבלינים לערבב יחד ולהוסיף 1/4 עד 1/2 כוס מים רותחים.
להנמיך את הלהבה ולבשל בערך 8 דקות. אם סמיך מידי ניתן להוסיף מים רותחים לפי הצורך.
להוסיף את הפסטה
ובתאבון💜😋
אשמח שתשתפו אותי בתגובות איך יצא
בהצלחה💕