לןגן

פסטה ברוטב עגבניות ותוספות

מאת: סמדר סלמן, פורסם: 25/03/2020 | 21:53
פסטה ברוטב עגבניות ותוספות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הפסטה להכין על פי הוראות היצרן.

  2. לרוטב-

  3. לטגן את הבצל עד שקיפות להוסיף את הגמבה הקצוצה לבשל יחד בערך 3 דקות על אש בינונית להוסיף את השום הקצוץ העגבניה החתוכה והפטריות המסוננות.

  4. לערבב ולבשל בערך 7-8 דקות תוך כדי עירבוב.

  5. להוסיף את רסק העגבניות להוסיף את התבלינים לערבב יחד ולהוסיף 1/4 עד 1/2 כוס מים רותחים.

  6. להנמיך את הלהבה ולבשל בערך 8 דקות. אם סמיך מידי ניתן להוסיף מים רותחים לפי הצורך.

  7. להוסיף את הפסטה

  8. ובתאבון💜😋

  9. אשמח שתשתפו אותי בתגובות איך יצא

  10. בהצלחה💕