לןגן

סחלב

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 24/03/2020 | 20:42
סחלב

תקציר המתכון: סחלב חם עם קינמון ופיסטוקים טעים

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים כוס וחצי חלב בקלחת על הגז ולהביא לרתיחה.

  2. לחצי כוס החלב הקר שנשארה לנו 8 כפיות אבקת הסחלב הגדושות. לערבב היטב עד שהנוזל חלק וללא גושים.

  3. כשהחלב כמעט רתח להוסיף את נוזל הסחלב לחלב החם תוך כדי בחישה, עד שהסחלב מסמיך.

  4. להוריד מהאש לפזר מעט קינמון מעל ופיסטוקים.

  5. יאמי - טעים מתחת לפוך חיוך