לןגן

ספגטי ברוטב עם ירקות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 24/03/2020 | 19:17
ספגטי ברוטב עם ירקות

תקציר המתכון: תבשיל ספגטי עם ירקות הכל בסיר אחד טעים ביותר מתכון אליפות כדאי להכין

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב שמים קבוצה של גמבה אדומה, גמבה כתומה, פלפל חריף ובצל מוסיפים שמן מכסים את הסיר ומטגנים,

  2. מידי פעם בודקים את הירקות.

  3. לאחר שהירקות טוגנו מוסיפים את העגבניות הקצוצות באמצע הסיר מוסיפים מלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור ומערבבים, ממשיכים לטגן עוד כמה דקות ומוסיפים את את הספגטי שמים במרכז הסיר, מוסיפים מים רותחים וממשיכים לבשל מידי פעם מערבבים את הספגטי מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על קטנה בערך חצי שעה או עד שהספגטי מוכן, במידה וחסר מים ניתן להוסיף עוד.

  4. אוכלים ונהנים בתיאבון ובהצלחה