תקציר המתכון: מתכון של ליה זעפרני מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
המרק:
לשפוך לסיר את שתי קופסאות השימורים עם המים של התירס ולהרתיח
להוסיף 2 כפות סויה ו-½ פלפל שחור
להשאיר על אש גבוהה כ- 5-6 דקות
לטחון עם הבלנדר מוט טחינה גסה
להנמיך את האש
לטרוף ביצה בצלחת נפרדת
עם המזלג לזלף לתוך המרק כמו טיפות גשם
לחכות 3 דקות שהביצה תהיה מוכנה
הקרוטונים:
לחתוך את הגזרים לקוביות קטנות
להכניס את קוביות הגזר לקערה עם מים וקרח
סנן את המים והקרח
לשים עליהם מעט שמן זית, מלח פלפל,
להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך 15-20 דקות ובתיאבון!