לןגן

לחם גאורגי

מאת: שרה יוסף, פורסם: 22/03/2020 | 15:15

תקציר המתכון: מיוחד

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה סוכר ,שמרים וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה בערך

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  3. לכסות ולהתפיח שעה בערך להוציא אוויר ולהתפיח עוד חצי שעה

  4. לחלק ל10 או 12 כדורים לקמח היטב כל כדור ולתת לנוח

  5. לחמם תנור 250 מעלות עם תבנית בתוך התנור

  6. לקחת כדור לשטח מעט עם הידיים ולתבול בצלחת עם המים היטב משני הצדדים

  7. להניח בתבנית ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה

  8. אפשר לקראת סוף האפיה להבריש עם מעט שמן זית

  9. כשמוכן להוציא ולצנן על רשת

  10. בהצלחה