לןגן

מנת פול לעצלנים

מאת: איציק שלמה, פורסם: 22/03/2020 | 10:56
מנת פול לעצלנים

תקציר המתכון: פול מקופסת שימורים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים שני שלישים של פול מתוך אחת הקופסאות ,ומועכים אותו כמו שמועכים פירה. זה לא יגיע למרקם של פירה, אבל 2 דקות של מאמץ יעשו הבדל גדול. נשתמש בזה כדי להוסיף מרקם סמיך יותר למנה.

  2. במחבת עמוקה מבשלים את שאר הפול מקופסאות השימורים (כאמור, קופסא ושליש). מוסיפים גם את השום כשהוא כתוש, מיץ משני הלימונים, הטחינה הגולמית, וה״פירה״ של שאר הפול.

  3. מקפידים לערבב מדי פעם. כשהנוזלים מתאדים המרקם אמור להיות יותר סמיך.

  4. אחרי 5-10 דקות המרקם אמור להיות כמו של מנת פול בחומוסייה. זה הזמן להוציא, ולאכול מדי.

  5. הצעת הגשה: צרור פטרוזיליה מקוצץ, מעט טחינה למעלה, פפריקה, וכמובן פיתות ובצל חי בשביל הניגוב.