לןגן

קציצות עוף מעלפות עם ערמונים ופטריות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 21/03/2020 | 11:41
קציצות עוף מעלפות עם ערמונים ופטריות

תקציר המתכון: תקשיבו טוב זה פשוט מעדןןןן!!! הילדים יטרפו את זה😋😋😋

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לקציצות

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הקציצות:

  2. מערבבים את כל החומרים של הקציצות ומכניסים למקרר לשעה לפחות לספיגת טעמים.

  3. מכינים כדורים מהקציצות עם ידיים משומנות ומועכים אותם טיפה

  4. מחממים מחבת טפלון עם 6 כפות שמן זית ומטגנים את הקציצות על אש נמוכה עד להזהבה משני הצדדים ומניחים מעל נייר סופג.

  5. אופן הכנת הרוטב:

  6. שמים 6 כפות שמן קנולה בסיר סוטא'ז ,מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות והערמונים ומערבבים.

  7. מוסיפים את הסילאן והטריאקי מערבבים ומטגנים עוד דקה.

  8. מוסיפים מלח ,פלפל, כורכום, פפריקה וצילי גרוס ומערבבים ומטגנים עוד דקה.

  9. מוסיפים את המרק עוף שמהול בכוס מים רותחים , מוסיפים עוד כוס מים חמים ומביאים לרתיחה.

  10. מוסיפים את הקציצות המטוגנות, מפזרים קצת קינמון מעל הקציצות, מנערים את הסיר ומכסים.

  11. מבשלים כ-10 דקות רבע שעה עם מכסה סגור על להבה נמוכה או עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.

  12. מנענעים את הסיר מידיי פעם כך שהרוטב יגע בקציצות.

  13. לקראת סיום הבישול מפזרים קצת פטרוזילה קצוצה.

  14. ומקבלים מעדןןןן!!!😋😋😋

  15. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤