תחתיות ארטישוק במילוי בשר טחון.
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 20/03/2020 | 20:24
תקציר המתכון:
תחתיות ארטישוק במילוי בשר טחון מבושלים ברוטב חריימה עם גרגרי חומוס בטעם פיקנטי
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקציצות.
-
חצי קילו בשר טחון.
-
בצל מגורד
-
תפוח אדמה מגורד.
-
עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים
-
מלח
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף
-
בהרט.
-
2 כפות שמן..
-
לערבב לשים במקרר חצי שעה..
-
תחתיות ארטישוק קפואות להפשיר לשים במים ולסחוט עליהם לימון.
-
לטיגון הקציצות.
-
קערה קמח .
-
קערה שניה ביצה וכף רסק..
-
לתבשיל..
-
שיני שום קצוצות מראש שלם.
-
4 עגבניות קצוצות.
-
פלפל אדום חתוך לרצועות.
-
פלפל חריף מנוקה מגרעינים לחתוך.
-
כוסברה או פטרוזיליה קצוצה.
-
גזר חתוך לרצועות.
-
שקית של גרגרי חומוס מופשרים.
-
מלח
-
פלפל שחור.
-
פפריקה מתוקה.
-
פפריקה חריפה.
-
כמון.
אופן הכנה
-
למלא את תחתיות הארטישוק בבשר
-
לטבול בקמח וביצה ולטגן.
-
להעביר לניר סופג.
-
אם נשאר בשר לגלגל לקציצות וגם לטגן...
-
בסיר רחב.
-
לשים שום עגבניות קצוצות פלפל אדום פלפל חריף גזר וכוסברה.
-
להוסיף שמן לבשל תוך כדי ערבוב מתמיד.
-
להוסיף את גרגרי החומוס תבלינים
-
לכסות במים ולבשל רבע שעה.
-
להוסיף את תחתיות הארטישוק
-
להוסיף תבלינים.
-
לבשל 50 דקות על להבה קטנה