לןגן

תחתיות ארטישוק במילוי בשר טחון.

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 20/03/2020 | 20:24
תחתיות ארטישוק במילוי בשר טחון.

תקציר המתכון: תחתיות ארטישוק במילוי בשר טחון מבושלים ברוטב חריימה עם גרגרי חומוס בטעם פיקנטי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למלא את תחתיות הארטישוק בבשר

  2. לטבול בקמח וביצה ולטגן.

  3. להעביר לניר סופג.

  4. אם נשאר בשר לגלגל לקציצות וגם לטגן...

  5. בסיר רחב.

  6. לשים שום עגבניות קצוצות פלפל אדום פלפל חריף גזר וכוסברה.

  7. להוסיף שמן לבשל תוך כדי ערבוב מתמיד.

  8. להוסיף את גרגרי החומוס תבלינים

  9. לכסות במים ולבשל רבע שעה.

  10. להוסיף את תחתיות הארטישוק

  11. להוסיף תבלינים.

  12. לבשל 50 דקות על להבה קטנה