לןגן

דגני בוקר תוצרת בית

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 20/03/2020 | 17:13
דגני בוקר תוצרת בית

תקציר המתכון: מתכון שראיתי ניסיתי מתכון מוצלח לדגנים תוצרת בית ללא חומר משמר וטעים ביותר

קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את כל החומרים מלבד הקוואקר בסיר רחב. מביאים לרתיחה ומערבבים כ-3 דקות, עד שהתערובת אחידה והסוכר מתחיל להתמוסס. מכבים את האש.

  2. מוסיפים את הקוואקר ומערבבים היטב עד שהתערובת נספגת באופן אחיד בקוואקר.

  3. שמים את התערובת בתבנית תנור גדולה, על גבי נייר אפייה. מניחים על התערובת נייר אפייה נוסף ובעזרת מערוך משטחים את התערובת למשטח דק מאוד ואחיד.

  4. מסירים את הנייר העליון. אופים בחום של 170 מעלות 10 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים שוב את הנייר העליון ומהדקים שוב בעזרת מערוך. מניחים למשטח להתקרר לחלוטין ושוברים לפיסות קטנות. שומרים בכלי אטום.