לןגן

מליבי פרווה

מאת: רחל מזרחי בניאש, פורסם: 19/03/2020 | 08:06
מליבי פרווה

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יוצקים לסיר רחב קרם קוקוס מקופסת שימורים.

  2. ממלאים את הקופסה במים עד הסוף ומוסיפים גם אותם לקוקוס שבסיר.

  3. ממלאים שוב את הקופסה במים עד 1/2 גובה ומוסיפים את הקורנפלור לתוך הקופסה עם המים

  4. מערבבים היטב עם כפית עד שאין גושים בכלל. מוסיפים לקרם קוקוס.

  5. מוסיפים את שאר המצרכים לסיר ומבשלים על אש בינונית,

  6. תוך כדי טריפה מתמדת עם מטרפה, . שאחרי 8-10 דקות זה פתאום מסמיך בבת אחת.

  7. יוצקים לכלים אישיים

  8. מקררים שעה במקרר

  9. מוסיפים רוטב אוכמניות תוצרת בית