לןגן

מאפה גבינות עם תירס וזיתים

מאת: אבישג , פורסם: 18/03/2020 | 16:20
מאפה גבינות עם תירס וזיתים

תקציר המתכון: מתכון מדהים וממכר, ממליצה להכפיל את הכמות!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מסננים את התירס מהמים ושוטפים מחממים מעט שמן זית במחבת מוסיפים את התירס חצי כפית אבקת מרק בצל מעט פלפל שחור ומלח ומטגנים 2-3 דקות.

  2. מעבירים את התירס לקערה וקורעים לתוכה חתיכות גבינה צהובה

  3. מפוררים את הבולגרית מוסיפים לקערה ומערבבים טוב

  4. לוקחים תבנית אלומיניום ושמים כמה שכבות של עלים בין שכבה לשכבה למרוח שמן זית . אני שמתי בערך 4 שכבות לדעתי (זה תלוי כמה עבה אתם רוצים את הבצק וכמה מילוי אתם רוצים. אני רציתי שזה יתאזן לא יותר מדי בצק ולא יותר מדי מילוי). לאחר ששמתם את השכבות מוסיפים את המילוי מפזרים על הכל

  5. מפזרים זיתים ואז שוב לסדר מעל שכבות. להבריש מעל ביצה עם קצת מלח ופלפל ולפזר שומשום מעל (לא הוספתי מלח למלית כי הגבינות מלוחות והוספנו גם לתירס).

  6. להכניס לתנור על 180 מעלות עד שזה משחים למעלה ולהגיש עם רוטב שום ורסק עגבניות.

  7. רוטב שום- מיונז, שום כתוש , מעט מים עד למרקם הרצוי פלפל ומלח .

  8. בתאבון!!💖