קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
להרתיח מים עם מלח מבשלים את הבטטה עד שהיא ממש רכה.
מוציאים את המים ושומרים כוס אחת מהמים בצד . מועכים את הבטטה בסיר עם מזלג עד שזה נהיה ממש פירה כזה ואז מוציאים את הפירה לצלחת. מחממים שמן זית באותו סיר ומוסיפים את הבצל מטגנים ממש איזה דקה ומוסיפים את הפירה ואת הרסק, השום, האבקת מרק בצל , החמאה , מלח ופלפל ומטגנים הכל ביחד. מוסיפים חצי כוס מהמים ששמרנו ומערבבים הכל עד שיש רוטב כזה.
מוסיפים את השמנת ומרתיחים ומחכים שהרוטב קצת יצטמצם ואז מוסיפים את שאר המים והרבה פרמזן. מוסיפים את הרביולי ונותנים להכל להתבשל עד שזה מוכן.
בתאבון❤️