לןגן

פשטידת ברוקולי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 17/03/2020 | 19:33
פשטידת ברוקולי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את פרחי הברוקולי עד שהברוקולי מוכן.

  2. חותכים את הברוקולי ושמים בקערה מוסיפים את כל הגבינות, הביצים, פירורי הלחם והתבלינים ומערבבים.

  3. משמנים תבנית אפיה מלבנית ומעבירים לתוכה את הבלילה ומשטחים, מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת.

  4. אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך שעה או עד שהפשטידה מוכנה ומקבלת צבע זהוב חום.

  5. בתיאבון