לןגן

צלי בשר עם תפוחי אדמה ופיטריות

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 17/03/2020 | 14:12
צלי בשר עם תפוחי אדמה ופיטריות

תקציר המתכון: צלי בשר עם תפוחי אדמה ופיטריות. מעדן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מי שרוצה אז יכולה להתשמש בנתח בשר מס 5 ולבשל אותו בסיר לחץ..

  2. אני הפעם פרסתי את הבשר לפרוסות.

  3. על מנת לקצר תהליכים.

  4. בסיר רחב להזהיב בצל קצוץ במעט שמן להוסיף 3 שיני שום קצוצות ולערבב.

  5. להוסיף כורכום פפריקה מתוקה ולערבב להוסיך את פרוסות הבשר ולהזהיב טוב מכל הצדדים.

  6. להוציא את הבשר..

  7. להוסיף את הפיטריות לערבב טוב מכל הצדדים להוסיף את פרוסות הבשר ועלי דפנהלכסות במיםולבשל על להבה נמוכה שעתיים..

  8. להוסיף את תפוחי האדמה ויתר התבלינים לבשל עוד שעה על להבה נמוכה או עד שהבשר מתרכך