לןגן

פידיקוס

מאת: ויקי / שושי בלו, פורסם: 17/03/2020 | 12:55

תקציר המתכון: פידיקוס מאכל טורקי מבית סבתא

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. שמים שמן בסיר

  2. 2. מוסיפים את האיטריות עד שהן זהובות - טיפה חומות( זה יוצר איטריות בני צבעים)

  3. 3. לאחר שטיפה הזהבנו את האיטריות

  4. 4. מטבלים במלח פלפל ומרק עוף

  5. 5. מכסים את האיטריות עד 1סמ מעל האיטריות

  6. 6. מורידים לאש נמוכה עד שהמים יתאדו ואז מערבבים ומכסים עם מגבת ומכסה..

  7. בתיאבון