לןגן

עוגת שוקולד אלוהית במילוי ממרח נוטלה וממרח פסק זמן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/03/2020 | 19:24
עוגת   שוקולד אלוהית במילוי ממרח נוטלה וממרח פסק זמן

תקציר המתכון: עסיסית במיוחד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לציפוי גנאש שוקולד

אופן הכנה

  1. 1)אופן ההכנת העוגה

  2. להמיס בסיר קטן על הגז את השוקולד עם החלב קקאו חצי כוס סוכר וסוכר וניל

  3. עד לקבלת תערובת חלקה ומכבים את הגז

  4. 2) מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לאיחוד ושמים בצד

  5. 3) מקציפים את החלבונים (לבנים) עם כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב

  6. 4)מוסיפים את החלמונים לתערובת השוקולד ומערבבים לאחר מכן מוסיפים את הקמח ושוב מערבבים עד לאיחוד עד שאין גושים

  7. 5)מוסיפים את התערובת לחלבונים בהדרגה בצורת קיפול עד לאיחוד

  8. 6) שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 24 ס"מ משומנת ומרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות

  9. 7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 40 עד 50 דקות מחלצים ושמים על רשת

  10. 8)ממסים מעט את הממרח במיקרוגל

  11. 9) חוצים את העוגה לשניים ושופכים את הממרח ומיישרים ומניחים את החלק השני מעל

  12. 10)אופן ההכנת הגנאש

  13. שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד הממרח נוטלה ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש ממתינים כרבע שעה ושופכים על העוגה מקשטים מה שעולה לכם לראש השמיים הם הגבול אני קישטתי את העוגה עם פררו רושה קליקים ושוקולד לבן מגורד

  14. בהצלחה לכולם