לןגן

פשטידת ברוקולי

מאת: Yana Aminov, פורסם: 15/03/2020 | 10:09
פשטידת ברוקולי

תקציר המתכון: פשטידה קלה וטעימה בטירוף! וגם מי שלא אוהב ברוקולי יהנה ממנה ומהירק הכל כך בריא הזה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את ראש הברוקולי חותכים לפרחים ומאדים או חולטים במים רותחים כ10 דקות (לא יותר מידי, לשים לב)

  2. לחמם מראש תנור ל180°

  3. בקערה לערבב את כל חומרי הבלילה היטב ** אפשר להשאיר מעט גבינה צהובה על מנת לפזר מעל הפשטידה

  4. את פרחי הברוקולי לפזר בתבנית באופן אחיד וליצוק את הבלילה מעל

  5. להכניס לתנור לכחצי שעה או עד להזהבה, כל אחת והתנור שלה. להוציא לאחר כרבע שעה ולפזר את הגבינה הצהובה (מי שהשאיר) ולהכניס לעוד 10 - 15 דקות

  6. ** עדיף לתת לפשטידה צינון מלא כדי שהיא תתייצב ואז לחתוך ולזלול

  7. **עשיתי בלי שמן ויצא מעולה, אפשר לרסס מעט את התבנית לפני פיזור הברוקולי