לןגן

עוגת אגוזים קלה וטעימה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 13/03/2020 | 17:20
עוגת אגוזים קלה וטעימה

תקציר המתכון: ללא הפרדת ביצים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם סוכר לקבלת קצף תופח

  2. להנמיח את המיקסר ולהוסיף שמן ולהמשיך להקציף עוד כמה דקות

  3. להוביף את הקמח והמיץ תפוזים להקציף לקבלת בלילה חלקה

  4. לערבב את האגוזים עם קינמון ולקפל לתוך הבלילה

  5. לחמם תנור 180 מעלות

  6. לשים ב2 תבניות אינגליש קייק ולאפות חצי שעה בערך

  7. אפשר לפזר אבקת סוכר