לןגן

פרלינה שוקולד חלב עם אגוזי לוז עם 3 מרכיבים בלבד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/03/2020 | 10:54
פרלינה שוקולד חלב עם אגוזי לוז עם 3 מרכיבים בלבד

תקציר המתכון: טעים וקל 😋להכנה 👌👌

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)שימים הכל בקערה וממסים את השוקולד וחמאת קקאו בפולסים קצרים של 30 שניות במיקרוגל עד להמסה מלאה

  2. 2)מטמפררים את השוקולד עד לקבלת טמפרטורה של30 מעלות מוסיפים איגוזי לוז מערבבים היטב ושופכים לתבניות של פרלינה אפשר גם תבנית סיליקון

  3. מיישרים ומעבירים למקפיא לחצי שעה ומחלצים עם דפיקות קטנות על השיש