לןגן

לביבות פירה עם בצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/03/2020 | 13:19
לביבות פירה עם בצל

תקציר המתכון: טעים טעיפ😋😋

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)למלא סיר עם מים ולהרתיח, לקלף את תפוחי האדמה ולהכניס למים  הרותחים, לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים (לבדוק עם סכין שהיא חודרת בקלות לתוך התפוח אדמה). לסנן ולהעביר לקערה, להוסיף את השמן ולרסק לפירה חלק,

  2. 2)לקצוץ את הבצל, לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב., לקצוץ את הבצל הירוק ולא לטגן אותו להוסיף לפירה יחד עם הבצל המטוגן והקמח ושמן לתבל עם המלח.

  3. 3)להרטיב את הידיים וליצור לביבות, לשים במחבת חמה כמה כפות שמן לשים את הלביבות לטגן מצד לצד עד להזהבה