לןגן

עוגת חלבונים מעלפת בריאה ומיוחדת להיט יאמי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 10/03/2020 | 18:37
עוגת חלבונים  מעלפת  בריאה  ומיוחדת להיט  יאמי

תקציר המתכון: ממליצה בחום לכולם טעם יחודי וטעימה מאד עוגה קפיצית שיצרתי ממרכיבים איכותיים אוורירית ונעלמת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למיקסר מעבירים חלבונים מקציפים ובהדרגה מוסיפים סוכר ב-3 פעמים לקצף יציב. בקערה ניפרדת מערבבים שאר המרכיבים. לתערובת אחידה. לא לבחוש יתר על המידה. מצרפים את החלבונים המוקצפים לתערובת בעטיפה הדרגתית. ב-3-4 פעמים. מעבירים את התערובת לסיר פלא/ סבתא לא משומן. מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. טורבו 10 דקות ראשונות ואחר מעבירים לאפיה רגילה 2 קווים כ 45-50 דקות כל תנור שונה מחברו. כשהעוגה קרה להמיס לוטוס ולצפות את העוגה בשכבה אחידה 1/2 צנצנת.