לןגן

עוגת שכבות שמרים בטעם קפוצ'ינו

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 09/03/2020 | 19:13
עוגת שכבות שמרים  בטעם קפוצ'ינו

תקציר המתכון: טעים מילה שלי😋😋😋

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. 1)מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים של הבצק ומתחילים לערבל מוסיפים את המים בהדרגה עד לאיחוד ועד לקבלת בצק רך ונעים למגע

  2. 2)להפסיק את פעולת המיקסר  וללוש מעט ידנית לכסות את הבצק ותנו לו לתפוח כשעה לא לדאוג הוא לא תופח מי יודע מה

  3. 3)בינתיים מקציפים חלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב מאוד

  4. 4)מוסיפים פודינג וניל ונס קפה ומערבבים היטב בעדינות ובצורת קיפול

  5. ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים מקררים ומוסיפים ומערבבים היטב

  6. 5)מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים

  7. 6)מרדדים כל חלק לגודל התבנית. אני לקחתי רינג מרובה 25/25 ס"מ לשטח את הבצק על נייר איפה קורצים ריבוע 25/25 מרופדת אפייה לחורר את הבצק בעזרת מזלג

  8. 7)מחלקים את המלית לשלוש חלקים שווים ולשטח על המצק שיכסה ממש את כל הבצק

  9. 8)ככה להכין את שאר השכבות ולסיים עם בצק. .

  10. 9)אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.  כ-40-45 דקות.  כל אחת והתנור שלה..מקררים ומפזרים אבקת סוכר