לןגן

קובה תפוח אדמה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 07/03/2020 | 17:07
קובה תפוח אדמה

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את תפוחי האדמה עם הקליפה שיהיו רכים מקלפים ומועכים כמו פירה

  2. בקערה

  3. להוסיף מרק עוף ,מלח כורכום ולתת להתקרר.

  4. להכין את המלית

  5. לטגן בצל עד להזהבה ,להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן להוסיף את התיבול והפטרוזליה לערבב ולהעביר למסננת

  6. שמים בשקית קמח ובקערה את הביצים עם התיבול והמים

  7. לוקחים מעט מתפוחי האדמה עם ידיים רטובות משטחים עם הידיים כמו פיתה שמים מילוי וסוגרים היטב

  8. אפשר לעשות כמו כדור או אליפסה

  9. לתבול הקמח היטב שיכסה טוב ואז בקערה עם הביצים

  10. לחמם שמן ולטגן על אש בינונית