לןגן

עוגת בראוניז

מאת: מירי גולני, פורסם: 26/02/2020 | 08:18
עוגת בראוניז

תקציר המתכון: עוגה בהשראת המתכון של קרין גורן - רכה ונימוחה ומלאה בשוקולד ואגוזים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס במיקרוגל שוקולד וחמאה

  2. להוסיף לקערה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם - תוך כדי ערבוב טוב טוב

  3. לשמן תבנית בגודל בינוני, מעט יותר גדולה מ-20X30. אני אפיתי בתבנית 20X30 ולדעתי העוגה יצאה קצת גבוהה מדי

  4. לרפד את התבנית בנייר אפייה וגם עליו לרסס שמן כדי שהעוגה תצא בקלות מהתבנית

  5. לאפות ב-180 מעלות בין 40 ל- 45 דקות