תקציר המתכון: מתכון של גילי ויזל מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לקצוץ את הבצל והפטריות
לחמם את השמן בסיר או מחבת גדולה ועמוקה
לטגן את הבצל והפטריות להוסיף מלח ופלפל
להוסיף אבקת מרק פטריות ומים חמים - נוצר רוטב די סמיך
לסדר את השניצלים בתבנית בצורה אלכסונית אחד אחרי השני
לשפוך את הרוטב על השניצלים עד שהם מכוסים. שרק יבצבצו
לכסות בנייר כסף
להכניס לתנור ל20 דקות - ובתיאבון!