לןגן

עוגת סולת עסיסית

מאת: שרה יוסף, פורסם: 23/02/2020 | 16:38

תקציר המתכון: ללא קמח וביצים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתחילים עם הכנת הסירופ ולתת להתקרר טוב

  2. לעוגה

  3. לערבב בקערה את כל היבשים

  4. ובקערה שניה את הרטובים ולאחד טוב

  5. לשמן את התבנית עם מעט טחינה

  6. להוסיף את הבלילה ולהדק לעשות סימונים עם סכין

  7. לקשט עם שקדים או בוטנים

  8. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה

  9. להוציא מהתנור ולשפוך מעל את הדבש

  10. בנצלחה