לןגן

קציצות דגים מבושלים, מדגי ים

מאת: מירי גולני, פורסם: 22/02/2020 | 19:30
קציצות דגים מבושלים, מדגי ים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המצרכים לקציצות, ללוש את התערובת ביד, לטעום ולשפר טעמים. להשאיר את הקערה עם התערובת שתתיצב

  2. בסיר סוטאז' להכין את הרוטב: לבשל 10 דקות - את הגמבה, הפלפל החריף, כוסברה, ושמן. להוסיף לסיר את שאר המצרכים. לטעום את הרוטב ולשפר טעמים. כשהרוטב רותח ליצור קציצות ולהכניס אותך לסיר. להנמיך את האש, לכסות את הסיר חלקית ולבשל על אש נמוכה כשעה. תוך כדי הבישול לשפוך מדי פעם רוטב על הקציצות ולנענע את הסיר, כדי שהקציצות יכוסו ברוטב