לןגן

קדאייף עם בשר

מאת: שרה יוסף, פורסם: 21/02/2020 | 19:49

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה

  2. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד לקבלת צבע חום מוסיפים את התיבול וממשיכים עוד קצת לטגן

  3. להעביר למסננת שירדו הנוזלים

  4. לשים את שערות הקדאייף בקערה ולהוסיף שמן זית ולהפריד טוב עם הידיים

  5. לקחת תבניות מאפינס לשים שערות קדאייף מעל לשים את המילוי ושוב שערות קדאייף

  6. לפזר מעל מעט פיסטוק קצוץ

  7. מעל מעט שמן זית עם ספריי לקבלת צבע חום יפה

  8. לאפות בתנור 180 מעלות 20 דקות בערך

  9. מומלץ להגיש עם טחינה