לןגן

טורטיות  ממולאות בפטריות בצל ובטטה מטוגן בפירורי לחם מעורב עם תבלין פילדלפיה טוסקנה ושומשום

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/02/2020 | 17:39
טורטיות  ממולאות בפטריות בצל ובטטה  מטוגן בפירורי לחם מעורב עם תבלין פילדלפיה טוסקנה ושומשום

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת מילה שלי😋😋😋

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את שני סוגי הבצלים ובטטה עד להזהבה ועד להתרככות

  2. מוסיפים את הפיטריות ואת כל השאר מטגנים תוך כדי ערבוב לעוד 5 דקות

  3. 2) מכניסים למקרר לחצי שעה

  4. 3)פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים .

  5. 4)מגלגלים בקמח טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן בחצי הגובה בצד לצד עד להזהבה בתאבון ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי או רוטב טריאקי

  6. בתאבון