לןגן

קציצות דגים עסיסי יאמי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 21/02/2020 | 10:26
קציצות דגים     עסיסי  יאמי

תקציר המתכון: קציצות עסיסיות מתקתקות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרכבי הקציצות מכניסים למעבד מזון למעט הביצים. קמח. וסולת שום. טוחנים לא מחית. מוציאים מהמעבד מוסיפים ביצים מתבלים. מוסיפים קמח וסולת שום קצוץ.. ועם כף עמוסה לוקחים מתערובת הקציצות ומטגנים. לסיר. מכניסים את כל מצרכי הבישול 10 דקות בישול. מסדרים את הקציצות ומכסים. ועם חסר מים מוסיפים עוד כוס מים. 5 דקות אחרונות של בישול מתבלים בכמון

  2. הקציצות טעימות. עסיסיות נהדרת

  3. הערה מי שאוהב אדום. אפשר להוסיף כף/ שתיים רסק עגבניות