קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
1) מטגנים את הבצל עם עם הקוביות בטטה עד להזהבה ועד להתרככות מוסיפים את הבטטה המרוסקת
2) מוסיפים אבקת בצל ודבש
אגוז מוסקט פלפל שחור
4) מקררים עדיף להכניס למקרר כ רבע שעה
5)לאחך קירור של התערובת מוסיפים את ביצים וקמח מערבבים היטב עד שאין גושים
6) שופכים קצת שמן בסיר טפלון בקוטר 14 ס"מ ומחממים על הגז לאחר מכן שופכים את התערובת
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 35 עד 40דקות